Energetisch werk
 

energetische meting huis/bedrijf/werkplek
Wat wordt er gemeten? Elektromagnetische straling, Geopathische straling (uit de aarde),
Dor dode energie, orgon energie, meubel - emotionele belasting en andere mogelijke uitzonderingen die verstoren

Bij uzelf: virus, bacteriŽn, schimmels, parasieten, wormen belasting, toxische belasting, vaccinaties, medicijnbelasting, elektrosmog in uw lichaam en geopathische straling of aardstraling in uw lichaam, miasma's = erfelijke belastingen. 

                                                              

 

F E M S
Bekeken wordt welke belastingen u op Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel = energetisch niveau heeft. Indien nodig worden deze belastingen in kaart gebracht en eventueel als dit mogelijk is ook behandeld. Bijvoorbeeld op;
Fysiek
niveau kunnen dit zijn: toxische belastingen , bacteriŽn, parasieten/wormen, schimmels en/of virussen. 

Emotionele
verstoringen bijv.  familieverstoringen, traumaís, uit balans geraakte gevoelens, huidig of voorgaande levens. De emoties kunnen gedachten vormen en zich vast gaan zetten als (geloofs)overtuigingen. 

Mentaal
veld - gevormde destructieve gedachten, denkblokkades met vooroordelen en (geloofs)overtuigingen, huidig of voorgaande levens.

Spiritueel
of Energetische belastingen ontstaan in huidig, voorgaand leven, die in het hier en nu problemen veroorzaken.


Daarn
aast kun je aandacht schenken aan:
Volg jij je ziele pad? Hoe zit het met je Ego! Ben je geheel geaard? Hoe is het contact tussen deze lichaamsvelden onderling. Wat is jouw frequentie? In welke dimensie heb je nog stukken liggen? Hoe zit het met je lichaamsvelden en heb je contact met je lijf?
Zijn er blokkades in chakra's? 


 

voor wie?

Voor een ieder die problemen ervaart op het gebied van uw gezondheid, waarin geen verandering wordt ervaren. Voor mensen die serieus en bewust willen groeien, ontwikkelen en gemotiveerd zijn om kritisch doch liefdevol naar zichzelf te kijken. 

 


 

Cosmic Energy Connections

Roel Nuijt Certified Cosmic Energy Connections Facilitator Level I / Level II

 

Onze Bewustzijnsontwikkeling vraagt van ons om ons perspectief te verschuiven. De sleutel om zelf krachtig te worden is om te begrijpen dat je zelf Kosmische Energie bent. Als je in staat bent om jezelf en andere aspecten van je totale Zelf te zien, zul je leren jezelf maar ook anderen te behandelen vanuit integriteit. De sleutel tot evolutie ligt in onze bereidheid alle aspecten van onszelf te accepteren, mannelijke en vrouwelijke, goede en slechte en deze tot EENHEID te versmelten.

 
ĎHet mooiste geschenk aan jezelf is het (her)ontdekken van wie je werkelijk bent en daarbij jezelf opnieuw in contact brengen met je geboorterecht, je KRACHT

                                               

Al deze verschillende aspecten vormen onze energiematrix. Alles is energie, binnen je en rondom je heen. Als we leren hoe we met energie kunnen werken en er niet bang voor zijn, kunnen we onze eigen realiteit creŽren. Onze eigen specifieke frequentie- vibraties dragen de boodschappen van onze positieve en negatieve opvattingen, gedachten en emoties. Door deze energievelden ontwikkelen en beÔnvloeden we ons leven. Dit heeft ook een effect op anderen omdat zij onze woorden en acties weerspiegelen.

 

Ik begeleid je met Cosmic Energy, CEC  zodat je met je ziel kunt reizen in de dimensies en zo in contact kunt komen met je deelaspecten. Je werkt met jouw specifieke frequentie waardoor je inzicht ontvangt op een bepaalde vraag of levensthema.

 

Het is mogelijk CEC individueel of in groepsverband te ontvangen. Losse sessie duurt ca. 1 1/2 uur of kan in gecombineerde sessie worden meegenomen.

Voor uitgebreide informatie over CEC ga naar de website van Fran Kunst www.inspiritart.nl
Ga naar boven

Laatste update: - Copyright © Praktijk Nuijt - Rhenen