Door het samenvoegen van diverse behandelmethoden, voor therapeuten en hun client√®le een breed scala aan mogelijkheden te geven op weg naar heelwording en welbevinden. Het doel hiervan is de verbinding, het contact met jezelf te herstellen en in balans te brengen opdat een evenwicht en samenwerking kan ontstaan tussen lichaam, geest en ziel. 

Wij werken vanuit een holistische visie, geven begeleiding, ondersteuning en advies op het gebied van gezondheid en kijken naar de dieper liggende oorzaak van een klacht.  
Inmiddels 23 jaar praktijk ervaring opgebouwd in het holistisch behandelen van klachten en (onbekende) aandoeningen. 

U kunt een preventief onderzoek laten doen naar belastingen in uw lichaam. Soms worden andere modules ingezet om een goed beeld te krijgen. In de eerste plaats wordt dit medisch fysiek bekeken, vitaliteit van uw organen, mogelijke belastingen worden in kaart gebracht. Aan de hand van de bevindingen worden, indien nodig, onderliggende emoties en conflicten, overtuigingen die u belemmeren, opgespoord. Deze kunnen mogelijk ten grondslag liggen aan uw klacht. Het kan zijn dat wij u doorverwijzen naar onze opgeleide therapeuten/collega's.

kunt skypen met roel.nuijt. voor vragen van clienten en therapeuten begeleiding. Roel komt 1x per maand, 1 week naar Nederland voor het houden van consulten; informeer.

m.b.t. geopatische verstoringen en andere huisverstoringen kunt u een tekeningmaken met de hand van de begane grond en uw slaapvertrek. geef aan waar de meterkast, keuken, tv en bank staat. Noord, zuid, oost en west. uw adres erop schrijven en mailen naar Roel Nuijt. Op afstand kunnen de verstoren in uw huis worden vastgesteld. investering 33,- ex btw