Roel Nuijt


 
    Roel 2013                                Roel 2018


 

Roel Nuijt
Je kunt het werk van Roel Nuijt omschrijven als bewustzijnsverruimend, vernieuwend en to the point!
Een van zijn doelstellingen is het brengen van bewustwording. Mede door het verspreiden van de trilling van liefde en licht en door het aanreiken van diverse disciplines in de energetische en natuurlijke geneeswijzen. Dit bevat o.a. (gezondheid) testen die gebaseerd zijn op het uittesten van de oorzaak van de klacht waarmee een cliënt komt. Dit doet hij door middel van een test op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (energetische) niveau, kortom F.E.M.S.+ Je komt zo snel tot een conclusie welk specifiek gebied of lichaamsveld uit balans is en waar je effectief kunt behandelen. Bij fysiek gerelateerde klachten worden de belastingen en soms in de eerste fase van behandeling een volledige ontgiftingskuur aangeraden door middel van iso-therapie. Als het lichaam ‘schoon’ is werkt dit door op andere lagen waaronder quantumgenezing op celniveau en emotionele conflicten.

Roel wordt gemotiveerd door het vinden van oplossingen en mogelijkheden i.p.v. wat anderen bestempelen als ‘problemen’.
Zijn wijze van aanpak heeft tot doel om een ieder bewust te maken anders naar zijn/haar “stukken” te kijken, opdat het bewustwordingsproces in gang wordt gezet.
Roel is drager van de activeringsenergie van de liefdestrilling; dit werkt door via het hogere hartsgebied.

Ik heb 18 jaar samengewerkt en geleefd met Françoise Kunst in dienst van het groter geheel. Eind 2016 zijn wij ieder ons eigenweg gegaan in werk en in privé leven. Ik ben mijn praktijk aan het afbouwen en geef scholing en supervisie aan therapeuten met het doel mijn kennis over te dragen andere te inspireren om aandoeningen/symptomen holistisch te benaderen waarin lichaam, ziel en geest centraal staan. Zo min mogelijk symptoombestrijding maar teruggaan naar de kern, de oorzaak.

De werkwijze is vanuit een missie van activeringsenergie van de hoogste kosmische liefde. Alles staat in dienst van het groter geheel om mensen te begeleiden bij bewustzijn groei.


"Ervaringsdeskundig op het gebied van woonbiologie/biosanering d.m.v. het meten van woonhuizen en bedrijven op stralingbelasting  het neutraliseren van belasting. Meerdere jaren, inmiddels al  12 jaar geef ik met veel plezier de succesvolle cursus leren testen met een bio-tensor. Op aanvraag organiseer ik voor groepen lezingen over 'straling en gezondheid', 'bewust op weg' en themabijeenkomsten o.a. ziekte van Lyme en aanverwante aandoeningen. Voor groepen de succesvolle en landelijk bekende cursus 'Leren testen met de BIOTENSOR'.

Ik woon in Rhenen nabij natuur en water en eet graag uit mijn  BD-moestuin."

Namasté
Roel Nuijt
Ga naar boven

Laatste update: - Copyright © Praktijk Nuijt - Rhenen