Bioresonantie preventief en behandeling van (degeneratieve) ziekten

De bioresonantie die gebruikt wordt, werkt op nulpuntenergie, dit in vergelijking met de gangbare bioresonantie apparatuur die op stroom werkt en de cellen indirect elektrisch laadt. Onze cellen zijn oorspronkelijk magnetisch van aard door elektrische invloeden ontstaan verstoringen en ziekten.
De apparatuur die wij gebruiken werkt zonder stroom waardoor de magnetische eigenschappen van de cel worden behouden en hierdoor kunnen de cellen hun oorspronkelijke trilling weer terug krijgen. Nulpuntenergie geeft de cellen hun oorspronkelijke lichtfrequentie weer terug. U hoeft niet ziek te zijn om een lage frequentie te hebben. Laat uw frequentie van uw cellen opmeten en gebruik het apparaat preventief.

  Het apparaat is  in te zetten bij volgende klachten:
  Preventief gebruik;
  Allergieën, astma, neurodermitis. gewrichtsklachten. Uitputtingstoestanden.  
  Immuun zwakte. Pathogene cel verandering (kanker).        

Mogelijke therapie resultaten
Allergieën, ademhalingsziekte. Ziekte van het lymfesysteem Vrouwenklachten. Hart en bloedcirculatie ziekte. Immuun zwakte en infectie dreiging. Maag en darmziekte Migraine, Nierkwalen, Slaapstoringen. Reuma en chronische degeneratieve ziekten

Mogelijke behandelingsresultaten
Versterking van het immuunsysteem. Regelen van de celstraling tot standaard maat.
Ontgifting en herstel van de magnetische eigenschappen van lichaams­vocht en bloed.

Opwekking en ontgifting van het stofwisselingssysteem. Stabilisatie van de bloedcirculatie. Ondersteuning van het vegatieve zenuwstelsel. Verdwijnen van pathologische trillingen (bijv bij kanker).