Energetisch Therapeut
 

                                                        energetisch1
                                                           

Energiewerk werkt weliswaar volgens bepaalde methodieken maar vraagt van de therapeut wel een creatieve, inventieve en intuïtieve instelling waarmee het geestelijk/emotioneel en lichamelijk welzijn van de cliënt en de levensvitaliteit wordt hersteld. De therapeut is minder gericht op symptoombestrijding, maar werkt aan het herstellen van het zelfgenezend vermogen van de cliënt en het terugvinden van zijn/haar kern of essentie.


Daarbij maken wij o.a. gebruik van intuïtie, visualisaties/meditatieoefeningen, healing, magnetiseren en coaching/counseling. 

 Silbury Hilsm
graancirkel in 2009 UK reis

Magnetiseren
Dit is een methode (grondlegger arts Dr. Mesmer) die werkt op de energievelden en energiebanen die wij om en in ons lichaam hebben. Magnetiseren is het overbrengen van energie via de handen. Tijdens een behandeling is het mogelijk om blokkades of verstoringen op te sporen en vervolgens op deze plaatsen energie toe te voegen of juist af te nemen. Pijn kan verminderen of zelfs geheel weggaan. 

Voor mensen en dieren om het energiepeil op te krikken, meer evenwicht (emotionele balans) te brengen of bij specifieke klachten zoals spanning, stress, vermoeidheid, hoofdpijn, spier- en gewrichtsklachten; pijnklachten en onverklaarbare aandoeningen weg te nemen of  te verminderen; maar ook als u 'niet lekker in je vel zit' kan o.a. een magnetiseren, healingof een reiki behandeling een weldaad zijn voor lichaam en geest. 
                                                    
 

Chakra172

Healing                                                                                  

Door middel van liefdevolle universele energie, reinigen wij met energiestromen via de handen de chakras en je aura in diverse lagen van je energielichamen opdat je zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel meer evenwicht zult ervaren. Een healing ondersteunt een medische of psychologische behandeling.

Lichtwerk
Opent je lichtlichaam te activeren zodat je meer licht in je energieveld opneemt en uitstraalt. Licht heeft een transformerende werking. Als je licht toelaat in je fysieke lichaam, wordt het gezonder, stralender, vitaler. Als je licht toelaat in je emotionele lichaam, wordt je emotionele leven meer gevuld met zielenkwaliteiten als vreugde, compassie, liefde, eenheid, verbondenheid. Als je licht toelaat in je mentale lichaam, wordt je denken helderder, rustiger, creatiever en sta je meer open voor hogere inzichten en intuïtie. 

Een lichtwerker is iemand die andere mensen uitnodigt om anders naar zijn/haar “stukken” te kijken.
De lichtwerker maakt gebruik van de nieuwe energie, heeft een diep contact met Hoger Zelf, Meesters, gidsen en councils. Werkt met hogere frequenties en werkt van binnen uit. Lichtwerk verspreiden is een missie die in dienst staat van het groter geheel en onze aarde.

Reiki
Reiki master, maakt gebruik van universele levensenergie. Soms in combinatie met andere healing methoden.