Er is een groeiende belangstelling voor holistische en natuurlijke geneeswijzen 

Dit komt door de toenemende gezondheidsklachten, waarop de huidige reguliere geneeskunde veelal geen antwoord heeft. Vaak vernemen we van een arts  “we weten het niet”, “we kunnen er niets aan doen, of “je moet ermee leren leven”,“het zit tussen de oren”, "het kind groeit er wel overheen”, "u bent ook al wat ouder". Dit zijn zomaar wat uitspraken die voorbij komen. Deze mensen blijken veelal wel geholpen te kunnen worden in de natuurgeneeswijze of c.q. complementaire geneeswijze.
 

Natuurgeneeskunde of alternatieve geneeswijze
Vaak wordt de term 'natuurgeneeskunde' gebruikt als verzamelnaam voor alle alternatieve therapieën. Dat is niet helemaal juist.
Er bestaat ook geen alternatieve scheikunde of andere alternatieve wetenschappen. Natuurgeneeskunde geeft een uitbreiding van de medische geneeskunde, je kunt daarom beter spreken van complementaire geneeskunde.
De reguliere geneeskunde is pas iets meer dan 100 jaar jong en natuurgeneeswijze al eeuwen oud.
Dat het reguliere zo invloedrijk is, heeft te maken met macht en geld van de farmaceutische industrie.
Onder natuurgeneeskunde vallen alleen die natuurlijke behandelmethoden die uitgaan van het bestaan van een zelfgenezende kracht bij mensen. De cliënt is bewuster, neemt verantwoordelijkheid en zelfdiscipline voor zijn kwaal. De genezing richt zich op het totaal mens zijn, holistische visie, daarbij wordt gebruik gemaakt van andere methoden zoals visualisaties, spijsvertering en andere energetische methoden.

Ook wordt gekeken naar het waarom een kwaal is ontstaan, wat de emotionele achtergrond is, welke gedachtenpatronen c.q. overtuigingen spelen mogelijk een rol.

Natuurgeneeskundig advies                                         

U kunt terecht bij mij of bij de door ons opgeleide therapeuten voor: gezondheidsadvies om uw gezondheid te testen, preventieve behandelingen om ziekten te voorkomen of de mogelijkheid van ziekte te verkleinen. Indien er belastingen zijn, dienen deze eerst uit uw lichaam verwijderd te worden. 
Er wordt geen gebruik gemaakt van symptoombestrijding, alleen die middelen die uw gezondheid effectief ondersteunen. Mogelijk dient u hier en daar uw voeding aan te passen.
Wij gebruiken een zeer effectieve diepgaande ontgiftingskuur op basis van isotherapie die de toxische belastingen, zware metalen en ook de erfelijke belastingen (miasma's), vaccinaties en medicijnbelastingen verwijdert. 

Het maken van detoxkuren volgens de iso-pathie; gebruikmakend van uw eigen lichaamsstoffen worden uw afvalstoffen uitgescheiden.
Deze methode maakt uw organen zeer schoon op een diep niveau. Belastingen waar regulier geen oplossing voor is, kunnen hiermee worden verwijderd.
U kunt skypen met roel.nuijt of onze opgeleide therapeuten helpen u graag verder.

Wij maken frequentie middelen en nosoden voor therapeuten en geven cursus.

Waarom kiezen voor praktijk Vdf Nuijt?

- advies en/of via skype roel.nuijt, covid klachten gratis en andere klachten tegen vrijwillige bijdrage.
- diepgaande test en behandelmethode 
- kennis en ervaring in behandeling van belangrijke veroorzakers van ernstige
  ziekten veelal niet regulier bekend 
- doelgerichte aanpak, geen symptoombestrijding
- inzet natuurlijke middelen aangevuld met frequentie middelen
- zeer effectieve diepgaande ontgiftingskuur
- holistische benadering, mogelijke verdieping naar achtergronden van de kwaal
- mogelijkheid tot specifieke healingsmethode
- inzet dr. Hamer methode (indien nodig)

- behandeling uitgaande van de factoren waardoor het immuunsysteem verstoord kan worden:

1. Infecties en belastingen vb virussen, bacteriën- en oiden, schimmels,
    parasieten/wormen

2. Zware metalen en toxines
3. Straling
4. Emoties, mentale instelling en energetische belastingen
5. Genetische belasting
 

Note: De complementaire geneeswijze is een aanvulling en geen vervanging van uw (reguliere) behandeltraject. De keuze hierin maakt u uiteraard zelf, eventueel in overleg met uw arts of therapeut.