Roel is gestopt met consulten. doet nog diagnose covid gerelateerde klachten. scholing en levering middelen, stuur mail
De reacties van clienten op deze pagina gaan over gezondheid en kunnen ook over zielsessies en energetische verstoringen gaan.
De laatste reacties zijn reacties van de door Roel opgeleide therapeuten, reactie van de ontwikkelde middelen door Roel

18/06: Hoi,
Even een mededeling naar aanleiding scholing covid 1 en covid 2.
Ik heb een client die rugklachten had behandeld met shiatsu in combinatie met aromatherapie en healing
Deze client heeft 3 vaccinaties gehad Astra zenica. Op ontstoren gezet met anti detox set van Roel en decoderen mRNA
Wederom getest: Geen mnra meer in het lichaam geen Nanopartikels. Nu gaan we verder met 4B bloed van roel, dit ivm bijwerkingen astra zenica
en bloedsomloop kleine en grote verstoort.
Ben zeer blij met het behaalde resultaat, wilde dit graag met jullie delen
Maria Wijen, Roermond

17/06 Ik heb gisteren een vrouw behandeld die oog coördinatie problemen had. Om mij te zien moest ze haar hoofd ver naar achteren houden of een oog dicht doen.Kort na het decoderen van de mRNA techniek was het al veel beter. Haar ogen moeten er nog even aan wennen.
Het is er helemaal en blijvend uit. Ik vind dit toch wel een heel bijzondere behandeling.
Nanny Wolfs

 

2-4-2021
Hai Roel,
Ik moest even nadenken wat ik wilde zetten in de review, maar hier is ‘ie dan:

 Jarenlang heb ik rondgelopen met buikpijn, hoofdpijn en vermoeidheid en ben ik zonder resultaat bij verschillende reguliere artsen en alternatieve geneeskundigen onder behandeling geweest. Roel Nuijt was de eerste persoon die voor een doorbraak kon zorgen. Waar anderen vooral keken naar de specifieke klachten die ikzelf aanwees, keek Roel naar het grote plaatje en de samenhang tussen de klachten. Ook werd er naast het behandelen van de meer tastbare dingen zoals bijvoorbeeld parasieten en schimmels, ook gekeken naar de meer spirituele en mentale kanten van je klachten. Ik zou iedereen aanraden om hier open voor te staan, ondanks dat het misschien nieuw voor je kan zijn. Ikzelf heb veel baat gehad bij deze kant van de behandeling en het heeft enorm bijgedragen aan het herstel. 

Dus, wanneer je jarenlang zit met onopgeloste klachten zou ik zeker aankloppen bij Roel Nuijt! Met vakkennis en ook daadwerkelijke interesse in zijn cliënten kan hij je hoogstwaarschijnlijk verder helpen.

H.H. uit Emmen

1-11-2020

Bij Roel kun je helemaal jezelf zijn. Sterker nog, dat is wat hij het liefst ziet en helemaal met je voor gaat. Om je eigen mooie ziel, liefde & licht weer te omarmen en stralen. Je unieke zelf durven zijn, je eigen energie herkennen en daar in staan. Omdat dat de basis van een gezond leven is.
Roel is hoog sensitief, slim en werkt intuïtief en op het medische vlak zeker wel enige structuur. Hij heeft goed het overzicht in een consult. Zijn methode is zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op diepere kennis en veel ervaring. Roel staat liefdevol achter zichzelf en zijn eigen werkwijze en dat voel je. In het consult creëert Roel mede hierdoor een veld van compassie en vertrouwen.

En bij hem kan je ook niet om de kern heen draaien. Roel heeft een omweg snel door en kan dat soms op humoristische wijze benoemen en op intelligente en snelle wijze je weer "bij de les" halen. Soms zelfs voordat ik het zelf door heb ;-) . Zijn methode is radicaal doch prettig en daardoor werkt het zo goed. Mede door het veld van vertrouwen, compassie en wijsheid. Na de erkenning komt er al snel onspanning en gelijk meer aarding. Want stukjes om op te ruimen, ruimen al gauw op. De laagjes er af, meer en meer naar de kern om van daar uit weer te stralen.

Durf je radicaal en echt eerlijk naar jezelf te kijken? Durf je helemaal naar de kern? Of nog niet zo goed, maar leidt iets in jou of een hogere macht je toch om het wel te doen? Dat het tijd is voor jou om er helemaal te zijn? Bij Roel ben je in prettige aanwezigheid. Dank je wel, Roel! Namasté

Linda P,

6-5-2020
Hallo Roel,

Enige weken geleden had ik bij jou wat flesjes detox-vitalisering COVID19 besteld en wil je laten weten dat ik er kuurtjes van had gemaakt (2 korrels in testbuisjes) voor mijn cliënten, die oa besmet waren geraakt met COVID19, of die het wilden voorkomen omdat ze een risicigroep waren ( waaronder ikzelf). De werking was geweldig; alle afvalstoffen waaronder ontlasting, urine, adem en transpiratie stonken heel erg en de gebruikers werden erg moe, ( het lichaam werkt erg hard en dat kost energie!). De Coronapatiënt knapte binnen 5 dgn op en haar partner is niet ziek geworden.
Dankjewel dat je zoveel "in huis hebt" aan korrels , maar vooral aan kennis!!!

M.v.g
San

 

Ik ben Alma ik heb een aantal sessie met Roel gehad via skyp en ook in zijn praktijk.

Skyp werkt even goed als in zijn praktijk en is heel handig zodat je niet helemaal naar naar Roel toe hoeft te rijden en het scheelt tijd.

Roel weet voor alles een oplossing, van een aantal klachten had ik al jaren last. Ik ben bij vele therapeuten geweest zonder dat het echt werd opgelost.

Roel gaat net zo lang door tot hij de oorzaak gevonden heeft, geen lap middel maar hij pakt de bron aan.

Ik kan iedereen aanraden om een consult bij hem te boeken!


Waarom ben ik naar Roel Nuijt gegaan?

Rachel is mijn naam en sinds dat ik een peuter was had ik al hoofdpijn. Bij de huisarts kreeg ik een middeltje, maar helpen deed het niet. Toen ik 20 was, was ik altijd moe en de hoofdpijn was er nog steeds. Dat had mijn moeder ook en zij zei dat ik er maar mee moest leren leven.   Tja…en omdat er niks anders opzat deed ik dat dan ook, maar raar was het wel.
Vrij jong en altijd moe!
Toen ik begin 40 was, ben ik naar een alternatieve therapeut gegaan, die met bioresonantie werkt. Voor het eerst in mijn leven geen hoofdpijn en geen vermoeidheid meer. Het voelde alsof ik herboren was. Alles in mijn leven ging stukken beter. Ben toen in vitaliteit geïnteresseerd geraakt en volgde bij Nuijt de biotensor-cursus en de be clear,be simple-cursus.

Tot ik 56 werd en hoge bloeddruk had gekregen, terwijl die altijd juist vrij laag was. Voelde mij steeds beroerder en ging naar de huisarts. Die luisterde nauwelijks en gaf bloeddrukverlagende pillen. Ik slikte ze drie dagen en werd nog beroerder. Moest ook een hart-fimpje laten maken, bloed laten prikken en urine inleveren. Daar kwam volgens de huisarts niets uit, maar omdat de bloeddruk nog steeds hoog was kreeg ik plaspillen, die ik niet opgehaald heb.

Omdat ik het niet in de haak vond dat er niet verder gezocht werd, ben ik naar de bioresonantie-therapeut gegaan. Die kon me in tegenstelling tot de eerste keer nauwelijks helpen. En ik wist mij geen raad meer. Tot het op een vrijdag zo slecht met me ging dat ik het niet meer hield. Bedacht mij dat ik cursus had gehad van Roel Nuijt en dat hij naar HEEL de mens kijkt. Dus gauw een afspraak gemaakt. Kon gelukkig snel langskomen. Nadat hij bijna 2uur naar mij had geluisterd, kreeg een aantal middelen want ik bleek ontstoken aderen te hebben.

Een grote detoxkuur volgde en ik begon mij weer beter te voelen. Ook bleek ik een hoeveelheid belastingen in mijn lijf te hebben waar je u tegen zegt. Ooit een korte tijd de anticonceptiepil geslikt en daar had mijn lijf het nog steeds moeilijk mee. Mama mia, wat kan een mens veel oplopen in meer dan 50 jaar!! Toen kwam het emotionele stuk en het energetische stuk. Bleek dat dat bij mij nou juist veel stress opleverde en ook daar heeft Roel Nuijt mij vanaf geholpen. Het voelde alsof er een hele berg aan ellende van mijn schouders werd getild. En ondertussen voelde ik mij steeds beter en beter. Zit nu in het laatste stuk en kan over het hele gebeuren in 1 zin zeggen wat er is gebeurd:

Roel Nuijt heeft mijn leven gered!!! ( note van Roel; genezing vind door de client plaats)

DSC 0056

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag Roel, je vroeg me even kort mijn ervaringen bij jou te schetsen, als informatie voor andere “zoekende” mensen. Wel, hier is het dan.

Zowat 10 jaar geleden kampte ik met een stevige burnout.  Dat jaar werd ook een (niet agressieve) huidkanker vastgesteld.  Naast het wegsnijden van de bewuste plek en het advies “een andere levensstijl aan te nemen” kon ik op weinig begrip, steun en advies rekenen van mijn reguliere artsen. Met deze ontgoocheling in het achterhoofd wendde ik me tot de natuurgeneeswijzen.  Fytotherapie, accupunctuur, craniosacraal therapie, hormoonkuren… Je noemt het maar, ik heb het geprobeerd.  Meestal een tijdelijke verbetering en dan terug naar af.  Later zou blijken dat ik aan (niet-erkende) bijnieruitputting leed, waardoor ik jarenlang moe, uitgeput en lusteloos door het leven ging, met hier en daar een opstoot van energie die me dan weer de hoop gaf dat het ooit wel beter zou worden. 

In een poging toch nog iets te maken van mijn “slapende” leven, schreef ik me in voor de biotensorcursus bij Roel. Zijn werkwijze en stijl voelden voor mij goed aan en ik maakte een afspraak.  Zijn eerste vaststellingen waren oprecht ontnuchterend maar ook hoopgevend.  Enkele maanden werkte hij op het versterken van mijn lichaam (o.a. ontzuren en zuiveren en het wegwerken van een aantal belastingen) zodat ik het echte werk zou aankunnen.  Roel ging heel systematisch opbouwend tewerk, wat tijd vroeg.  Maar bij elke stap voelde ik verandering. Zijn werkwijzen zijn onconventioneel, wat me wel beviel, maar vooral effectief.  Roel werkt op alle lagen van je functioneren, ook op lagen waarvan je het bestaan niet afwist maar die soms o, zo doorwerken in je functioneren.  Intussen voel ik me een veel gezonder, bewuster mens.  Ik beschik al over voldoende energie om mijn dagtaken (werk, kinderen, huishouden…) aan te kunnen. Het werk is nog niet af maar we komen steeds dichterbij en ik  kan alleen met heel veel dankbaarheid (en humor) aan Roel denken.

Ik kan iedereen die met (complexe) gezondheidsproblemen kampt aanraden Roel te consulteren.  Het zit hem soms in een hoekje waar je het niet verwacht en met veel  kans dat Roel het eruit haalt!  Roel beschouwt het als een uitdaging om met je gezondheidsprobleem aan de slag te gaan en spaart zich geen moeite.  Hij is een oprecht, eerlijk en ontzettend bekwaam persoon!

Met dankbare groet,

Sabine Dauwe, België   

 

Beste Roel en Fran,

Augustus - Gisteravond realiseerde ik me eigenlijk pas goed hoe verschrikkelijk blij ik ben dat ik zo ben opgeknapt. Er zijn geen woorden voor. Graag zou ik daarom willen dat jullie mijn stukje op jullie website plaatsen!

Ik kwam bij Roel en Fran terecht toen ik al meer dan anderhalf jaar last had van een vreselijk jeukende huiduitslag op mijn onderbenen, onderarmen en handen. Het werd steeds erger. Ik was ook heel erg moe. Eigenlijk kon ik alleen mijn werk doen, verder deed ik niets. De jeuk was niet te harden. Ik was er mee naar de huisarts geweest die een anti-schimmelmiddel voorschreef. Maar toen ik de bijsluiter had gelezen, heb ik daar maar van afgezien. Ik had geen zin in al dat gif. Ik leef gezond, eet alles biologisch, ga op tijd naar bed, ben veel buiten, doe yoga, daar lag het niet aan. Daarna ben ik een tijdje bij een acupuncturist geweest. Die constateerde dat de energie van milt, lever en nieren niet in orde was. Van de behandelingen en de kruidenthee knapte ik wel wat op, maar de uitslag en de jeuk bleven.

In december 2013 ging ik de biotensor-cursus doen bij Roel. Tijdens het oefenen vroeg hij “Wat heb je aan je handen?”. Ik wist het niet, maar besloot een afspraak met hem te maken om dat uit te zoeken. Twee uur lang is hij bezig geweest met testen, hij neemt ruim de tijd voor je. Er was van alles mis met mij, onder andere had ik een gemuteerde lyme-bacterie die verantwoordelijk was voor de jeuk en de huiduitslag. Roel raadde mij aan het Epigenar-protocol te gaan volgen. Veel voedingssupplementen en natuurlijke middelen om je lichaam te ontgiften, te ontzuren, je weerstand te verhogen en schadelijke bacteriën, virussen etc. op te ruimen. Ik schrok eerst van de hoeveelheid middelen, maar besloot om het te gaan volgen. Ook omdat ik zelf kon testen dat het goed was!

Maar naast het gebruik van de middelen is het van groot belang dat je kijkt waaróm je zo verzwakt bent dat je last gaat krijgen van allerlei zaken. Borrelia-bacteriën (lyme) komen ook bij wilde dieren voor, zoals herten, maar die worden er niet ziek van. Dat geeft te denken. Ik ben daar veel mee bezig geweest, met goede hulp van Roel die ook werkt met de dr. Hamer-methode en die een aantal dr. Hamer syndromen bij mij op heeft gespoord. En met fantastische hulp van Fran, die met mij heeft gewerkt aan mijn zelfliefde en zelftrouw. Dat leverde heel wat eye-openers op. Zij heeft ook mijn energetische systeem schoongemaakt en uitgelijnd met verbazingwekkende gevolgen. Want de huiduitslag is weg, de jeuk is weg, en de lyme-bacterie is ook weg bleek vorige week woensdag bij het testen! Ik heb meer energie en kan weer douchen.  Lieve Fran en Roel, ik ben jullie zo dankbaar!!!!

Marjolein

 

biotensorcursus, 28-2

Goede avond Raoel,  
Bedankt voor de opleiding en de extra informatie.  
Ik heb reeds al vele mooi sessie met de Bio-Tensor gehouden met hele mooie resultaten.   
Ik ben het aan het combineren met Omega, Mirr technieken en dat is bijzonder krachtig.
Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik deze opleiding heb mogen volgen.
  
Gr.v.Carlo

ziekte van lyme, januari

In 2009 werd ik geconfronteerd met een plaag van teken op een vakantielocatie in Duitsland.
Tijdens het douchen zag ik ‘iets zwarts en kleins’ op mijn huid en veegde het eraf. Niets vermoedend dat het een tekenbeet was, het was immers zeer klein. Toch maar even in de gaten houden omdat ik het niet zeker wist, gezien de aanwezige tekenplaag. Na een paar weken verscheen er een hele grote rode vlek op mijn halve lijf. De zogenaamde bulls eye. Dit is één van de indicaties van een beet van een besmette teek. Dat houdt in dat je de ziekte van Lyme kunt ontwikkelen. Na een bezoek aan de huisarts, inmiddels 3 weken na de beet, direct voor 1 maand aan de antibiotica, om ontstekingen tegen te gaan.
Na een lange periode bleek dit niet afdoende omdat ik klachten bleef houden. Ik was dus toch te laat met de antibiotica begonnen. Ik ben toen via een natuurlijke weg verder gaan zoeken naar alternatieven. Dit hield in dat ik 1 jaar lang aan de kokos/vet ben gegaan en andere natuurlijke middelen, in de hoop dat de teek zich niet meer zou hechten in mijn weefsel. Het leek erop dat de klachten verdwenen, toch voelde ik mij nog niet fit, had nog veel last van pijn in gewrichten, dronken gevoel (zenuwstelsel) en enorme vermoeidheid! Na een paar jaar zo doorgehobbeld te hebben, met ups en downs, werd ik in 2011 wederom in Duitsland door een tekenbeet verrast. Ditmaal was ik dus alert, er kwam behalve een bultje op mijn hoofd helemaal geen andere aanwijzing dat het om een besmette teek ging. Toch ben ik toen voor verder onderzoek bij Praktijk Nuijt terechtgekomen en heb mij laten testen. Daarop bleek dat de tekenbeet wel besmet was en dat ook mijn vorige tekenbeet, die de ziekte van Lyme had verspreid in mijn lijf, nog helemaal niet weg was! Het blijkt ook dat er vele varianten van tekensoorten zijn die ziekten kunnen overdragen.

De teek blijkt een intelligent beestje en had zich zgn. slapend gehouden in mijn weefsels, spieren e.d. Na een volledige test door Roel Nuijt met de biotensor, een meetinstrument dat gebruikt wordt in de natuurgeneeskunde, bleek waar nog werk aan de winkel was! Via middelen met de zgn. Quint en drainage middelen om de gif/afvalstoffen uit mijn lijf te krijgen ben ik aan de slag gegaan. De enorme vermoeidheid was inmiddels ook al door een kapot immuunsysteem veroorzaakt door een virus van CVS. Dit is via een natuurlijk middel uit mijn lijf gehaald. Ik werd erg beroerd van de behandeling en de klachten leken aanvankelijk te verergeren. Na een check-up bleek dat de tekenbeet zich muteert in diverse varianten en zich telkens weer op nieuwe wijze in het lichaam vastzet. Hierdoor bleven de gifstoffen aanwezig in mijn lichaam en daar werd ik erg beroerd van. Na een nieuwe test met de juiste combinatie en een geraadpleegde collega-therapeut kreeg ik via Praktijk Nuijt een nieuw middel Quint variant en flinke drainage. Met hele zware kruiden elixers en middelen. Dit heb ik met veel vallen en opstaan gedurende het jaar 2011 vanaf mei t/m december volgehouden, in januari 2012 ben ik opnieuw getest en bleek dat de klachten die ik niet meer had ook daadwerkelijk waren verdwenen. Ook niet meer in nagelaten sporen in het weefsel te vinden. Ik merk ook daadwerkelijk een verandering, de klachten / symptomen heb ik niet meer. En dan te bedenken dat ik tijdens het hoogtepunt een paar weken niet of nauwelijks heb kunnen lopen, bewegen en na 500 meter al heel erg moe was. Omdat ik veel contact onderhield met Roel Nuijt en zijn collega voelde ik mij gesteund en kon ik het proces doorzetten. Naast fysieke, energetische en emotionele behandelingen (door te lezen in de boeken van Christiane Beerlandt) begreep ik ook wat de ziekte van Lyme mij persoonlijk heeft te melden. Zeker omdat ik mijzelf dus al twee keer toe had laten bijten! Het vraagt moed en doorzettingsvermogen om met deze ziekte om te gaan, het is slopend en als het verwaarloosd kan het zelfs tot invaliditeit leiden. Mijn zenuwstelsel was aangetast waardoor ik minder helder kon denken, kon zien en ik een soort ‘dronkenschap’ ervoer. Ook kon ik minder goed lopen, handen kracht nam af, enorm vermoeid en nog zo een paar klachten.
Ik voel mij sinds januari 2012 weer top! Veel meer energie, geen klachten, zou ik meteen herkennen als het lyme-gerelateerd was. Ik raad je aan bij klachten, twijfels of andere symptomen je te laten testen op de ziekte van Lyme! Je kunt niet zeker genoeg zijn en er is zeker wat aan te doen om de schade te beperken of volledig te genezen. Een lange weg, maar de moeite waard!
 

cliënt X


pijn, moeheid, slecht slapen, Geomack
29 januari

Soms vraag ik mijn cliënten tijdens de behandeling of na een workshop een kort stukje te schrijven.
Hieronder de reacties.

De afgelopen jaren ben ik een aantal keer bij Roel Nuijt geweest. In
eerste instantie was ik vrij sceptisch over zijn behandelmethode maar ik
weet inmiddels dat dingen die hij doet werken ook al blijf ik me er over
verwonderen. Een aantal jaren terug had ik bijvoorbeeld enorm veel pijn in
mijn bovenarm en schouder. Veel bewegingen kon ik niet maken en 's nachts
kon ik me niet omdraaien zonder eerst rechtop te gaan zitten. Tijdens een
bezoekje aan Roel heeft hij de pijnlijke plekken betast en een aantal
"spreuken"* uitgesproken. Tot mijn stomme verbazing kon ik vanaf dat moment
weer goed slapen en me weer liggend omdraaien en de pijn was weg! Dat
heeft enorm veel indruk op me gemaakt want ik kan geen andere verklaring
vinden dan dat het is gekomen door de behandeling van Roel.
Een andere keer heeft hij me van mijn vermoeidheid afgeholpen door een
aantal entiteiten weg te nemen. Iets wat me totaal niet aanspreekt maar
het gevolg van wat hij gedaan heeft was wel dat de vermoeidheid een stuk
minder was.
Recentelijk heeft Roel ons huis op zijn manier gezuiverd. Omdat ik erg
slecht sliep had ik hem daarom gevraagd. Bovendien hebben we via Roel een
Geomack systeem aangeschaft. Wel een klap geld maar het is het me meer dan
waard geweest aangezien ik nu echt beter slaap en me gewoon goed voel.
Het is heerlijk dat er mensen zoals Roel zijn!
Caroline
* cliënt bedoelt dat de verstoringen uit haar lichaam lagen zijn verwijdert door intentie werk.

6 mei reactie van een cliënt;
Ik ben heel enthousiast over de  resultaten die ik heb geboekt bij Roel Nuijt.
Roel heeft mij bewust gemaakt dat de anti-conceptiepil die ik al 30 jaar slikte, een belasting voor mij was. Ik ben direct met de pil gestopt en heb een volledige ontgiftingskuur gedaan. Met een beetje discipline is dat prima te doen. Het geeft mij een heel opgeruimd, schoon, vernieuwend en blij gevoel. Ook heb ik meer vertrouwen in mijn lichaam en geest gekregen!

Ik vind het indrukwekkend dat de vele tientallen wratachtige plekjes, die ik al 12 jaar onder mijn voet had, zijn verdwenen doordat Roel een emotioneel conflict volgens de Dr. Hamer methode heeft weggehaald. Een mooi en zichtbaar bewijs dat het herkennen door mijn onderbewustzijn, mij het sein heeft gegeven om te kunnen herstellen.

Roel, houd jouw mooie, liefdevolle licht brandend voor nog heel veel andere mensen!
Je bent een heel mooi en zuiver mens. Dank je wel!!!

Hart-groet, Anja


11 oktober  reactie van een cliënt:

Al zeker 10 jaar loop ik met lichamelijke klachten rond.
Voornamelijk spier klachten, als ik bv een klein stukje gefietst had, dan had ik een dag of 3 last van spierpijn. En daarna een paar dagen het gevoel dat ik elastieken benen had en er geen kracht meer in zat. Dat gevoel had ik ook in mijn armen als ik bv. de tuin geveegd had.

Ik ben in het ziekenhuis geweest voor onderzoek, heb een spier- en zenuw test gehad, een MRI scan ondergaan, bloedonderzoek gehad op de spierziekte Myasthenia Gravis (MG) en of ik ziekte van Lyme had. Niks helemaal niks ze konden niks vinden, ik moest er maar mee leren leven.
Als ik s`morgens uit bed kwam voelde ik mij stijf en stram en kon moeizaam op gang komen. Vaak had ik overdag aanvallen van vermoeidheid en had het gevoel dat ik mij door het leven moest slepen. 

Toen ben ik bij Roel terecht gekomen, hij heeft mij doorgemeten met de biotensor.
Daar kwam uit dat ik een schimmel bacterie in mijn milt had zitten, en een gemuteerde lyme bacterie had. Hij heeft daar medicijnen voor gegeven en raadde mij aan om een ontgiftingskuur te ondergaan. Dat heb ik gedaan.
Daarna heb ik een Zielen zuivering gehad. Angsten, saboteurs, inbrekers, vervloekingen, oude programmeringen, overtuigingen, implantaten en negatieve beïnvloeding van buiten af heeft Roel opgeruimd. De volgende morgen kon ik zonder enige moeite uit bed komen.

Wat voel ik mij schoon en zuiver, zowel in mijn lichaam als in mijn hoofd, als buiten mijn lichaam de ruimte in. Ik voel mij licht en soepel en met gemak kan ik mijn armen en benen weer bewegen. Overdag heb ik geen aanvallen van vermoeidheid meer en kan ik gewoon de dag doorkomen. Roel je bent een kanjer,
Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen op weg naar Healing en Verlichting.
Wat ben ik ben ongelofelijk dankbaar.

A. B. te Ede.


20 januari reactie van een echtpaar:
Dank jullie wel voor de fijne sessies gisteren. Wow, geniet nog na, dank jullie wel en dat komt vanuit het hart hoor. M’n partner voelt zich echt fijner, heel blij voor hem en dat dank zij jullie, super.

Ja en ikke voel mij geland of zo. Effe wennen mijn nieuwe ikje maar voelt wel goed, voel mij zekerder, meer in mij zelf en meer in verbinding maar wel anders dan voorheen. Echt wennen, voel mij stabiel, en ben wat kwijt dat gevoel en dat klopt natuurlijk ook. Meer mij zelf nu, heerlijk. Voel mij goed en dat is prima.

partner:
Fantastisch dat jullie ons weer op de rit hebben kunnen/willen zetten.
Ik voel mij vandaag een stuk lichter en voel dat ik me weer mag/kan manifesteren; het begint weer te borrelen !
Moet nog wel even aan deze hernieuwde situatie wennen en ik geef het rustig de tijd, maar dat er iets in mij veranderd is, is wel heel duidelijk.
Ik wil jullie hiervoor nogmaals danken, vanuit mijn hele wezen. 


12 januari: hallo Roel, veel dank voor deze sessie, hier heb ik lang opgewacht om op dit punt te komen.
 


Cursus Biotensor.

Wij hebben op 19 september en 3 oktober deelgenomen aan je cursus biotensor.

Alhoewel we zelf  ervaring hebben met het werken met de pendel en daar goede resultaten mee behalen, moeten we concluderen dat er eigenlijk geen vergelijk te maken is tussen de pendel en de biotensor.

Door te hebben geleerd hoe je met de biotensor kunt werken en hoe zuiver en snel je antwoorden krijgt, is het werken met de pendel van een heel andere orde en een beetje een “speeltje”.

De cursus is opgebouwd uit 2 dagdelen, waar we in  module 1 kennis maken met de biotensor en allerlei testjes uitgevoerd hebben om zo vertrouwd te raken met de biotensor. Het verbaasde telkens weer hoe “simpel” maar zeer efficiënt, zaken kunnen worden uitgetest.

In deze module werd veel aandacht besteed aan het uittesten van straling, voeding en  de aura.

Module 2  ging veel uitgebreider in op de mogelijkheden die je hebt met de biotensor, en op de manier van de juiste formulering van de testvragen.

De nadruk in de module lag vooral op het uittesten van de gezondheid en lichamelijke gesteldheid  en op het opsporen en uittesten van straling (aardstralen, stralingsvelden, e.d.)

Roel blijkt een gedreven en gepassioneerde cursusleider/ docent, die weet waar hij het over heeft en kan deze kennis goed overdragen op zijn cursisten.

We hebben het gevoel  dat deze cursus een heel goede start is om met de biotensor te kunnen werken. Het biedt een ruime basis om zelf, na oefening en ervaring, je mogelijkheden die je met de biotensor hebt uit te bouwen tot een bruikbare en betrouwbare testmethode.

Voor ons is deze cursus een waardevolle aanvulling op onze werkzaamheden als energetisch therapeut.

Dank je wel Roel voor de prettige manier, waarop we bij deze cursus aanwezig mochten zijn.

Lieve groeten, Frans en Mary Koolen


Roel Nuijt en Francoise Kunst hebben me veel goeds gegeven.
Extreme vermoeidheid, burnout, overspannenheid en een gevoel van totale verslagenheid, zomaar wat woorden om aan te geven hoe het al meer dan twee jaar met me ging. Ook werd ik al een tijd 's nachts vaak tussen twee en drie uur wakker, voelde me dan angstig en kon dan tot de ochtend niet meer slapen.
Vier maanden geleden ga ik voor het eerst naar Roel Nuijt. Met de biotensor word ik uitgebreid getest. Belangrijkste op dat moment om aan te werken blijkt een schimmel in de lymfe en een bacterie in de darmen. Ook wordt me een mega-ontgiftigingskuur aangeraden.
Ik ga aan de slag met voorgeschreven middelen tegen schimmel en bacterie, en met de kuur, en voel me langzaamaan opknappen. Het valt me ook op, dat ik helderder word in mijn hoofd.
Mijn slaapproblemen blijven.

Bij een volgend consult heb ik volgens weer de bevindingen door middel van de biotensor de middelen tegen schimmel en bacterie al niet meer nodig, ze hebben hun werk al gedaan, maar is het nu nodig om op emotioneel en energetisch terrein aan mezelf te werken. De kuur is nog een de gang. Roel adviseert me Francoise Kunst aan. Hij denkt dat zij mij kan helpen. Ook stelt hij voor mijn huis eens te bekijken. Electrosmog en aardstralen bijvoorbeeld kunnen van invloed zijn op de gezondheid en kunnen bijvoorbeeld slaapproblemen geven.
 
De afspraken met Francoise hebben me goed gedaan. Twee healings, een harahealing en een oefening om een aangeleerd patroon los te laten werken helend en laten me weer in contact komen met mezelf. Ik krijg oefeningen mee om me zelf weer in balans te brengen voor als ik merk dat ik weer uit balans ben en gespannen word. 
 
Het bezoek aan ons huis door Roel levert het advies op om een Geomack aan te schaffen, een stralingsarme telefoon, en weer een vaste telefoonaansluiting te nemen.  We kunnen dan 's nachts de modem uitzetten en blijven dan toch telefonisch bereikbaar. Uit de metingen blijkt dat er een aardstraal in ons huis is en te veel electrosmog. Onze jongste dochter blijkt uit de metingen het meest gevoelig voor de stralingen. Mijn man zoekt op internet en vindt dat de regelgeving wat betreft elektromagnetische straling in Nederland erg laks is vergeleken met andere landen. We nemen onze voorzorg en besluiten de adviezen op te volgen, ook omdat we wel al gehoord en gelezen hebben hoe belastend en ziekmakend te veel straling kan zijn.
 
Er gebeurt nóg iets als Roel in ons huis is. Wanneer hij op zolder komt treft hij daar twee entiteiten.
Entiteiten???!!!    Ik heb er wel eens over gehoord, maar kan er niets mee. Ik kan ze niet voelen, niet zien. Ik kan er niks mee. Ik ben er ook niet bang voor.
De ene is een kwaaie, zegt Roel. Hij zegt dat ze weg moeten.
 
Binnen een paar dagen komt Roel terug en haalt de entiteiten weg.
Meteen 's nachts slaap ik door en ik ben sindsdien niet meer 's nachts tussen twee en drie wakker geworden.
Ik ervaar het als een wonder.
Ik ben heel erg blij dat ik die uren 's nachts met die angst niet meer heb.
Daar knap je óók van op! Veel meer nachtrust.
 
Ik heb nog niet alles genoemd wat ik gekregen heb door de afspraken met Roel en Francoise, maar laat het hier bij.
Wat ik nog wel wil zeggen is dat ik in een een paar maanden tijd enorm ben opgeknapt. Ik ben een stuk fitter geworden en voel me stabieler. Ik heb er weer zin in en heb het gevoel, dat ik mijn eigen weg weer kan gaan.

Wat me enorm heeft geraakt is het feit, dat zowel Roel als Francoise je écht willen helpen. Mijns inziens hebben ze ervoor gekozen de wereld te helpen op een hoger plan te komen. Daarvoor bieden ze je hun diensten en kunnen aan.
Het heeft me geholpen fysiek sterker te worden (ik was uitgeput) en geestelijk sterker te worden.
Geregeld voel ik me weer stralend zoals vroeger.
Met hun enorme Liefde hebben ze me geraakt en geïnspireerd.
 
E. C. uit Wageningen 

  
Via één van onze kinderen zijn wij in contact gekomen met Roel Nuijt.
Zowel mijn man als ikzelf hadden diverse lichamelijke problemen.
Door de kundigheid van Roel zijn wij na een paar behandelingen en een ontgiftingskuur enorm opgeknapt!!!
Ons advies luidt dan ook:  Loop niet door met je klachten, maar zoek het bij een Gezondheidsadviseur.
DUS KOMT U ER NIET UIT ……..BEL NUIJT. 
Alie Niehof , Emmen
 
Geruime tijd was ik al geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen, hierdoor wilde ik mijzelf graag kunnen testen op het gebruik van voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Wat heeft toegevoegde waarde (voor mij)? en wat kost eigenlijk alleen maar geld? Hierdoor interesseerde ik me in de 'Biotensor'. Roel Nuijt geeft cursussen hierin.
Afgelopen november/december 2008 heb ik deze cursus bij Roel gevolgd.
In het jaar 2008 was ik enkele keren door een teek gebeten, en kreeg steeds meer last van de gevolgen daarvan (Lyme). Hierover heb ik uitvoerig met Roel gesproken tijdens een cursusdag.
Roel gaf aan deze Lyme belasting er wel uit te kunnen krijgen.
Ik heb toen een afspraak met Roel gemaakt en kwam erachter, dat naast een Lyme belasting er nog meerdere (toch wel ernstige) belastingen aanwezig waren. Roel zijn behandeling begon met het reinigen van het lichaam (detoxen/ontgiften), waarna de Lyme spirocheet en de ondertussen ontstane Fyctoplasmose aangepakt werden.
Tevens werden de andere belastingen aangepakt.
De kracht bij Roel zit het erin dat Roel alle vlakken aanpakt, FEMS, Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel.
Bij Roel wordt echter ook duidelijk dat je aan jezelf moet werken, en dat ziekte een 'boodschap' van het lichaam is.
Al met al heb ik in een halfjaar tijd, bij Roel, heel veel mogen leren over mijzelf en nu verreweg de meeste belastingen (op één na) eruit zijn, zijn mijn ogen opengegaan en kan ik aan mijzelf gaan werken.
Roel bedankt!

Lieve groet,
Erik uit Nw Amsterdam
 


 
Roel Nuijt – Natuurgenezer
Van huis uit Gronings achterdochtig en terughoudend, wenste ik mij op enig moment toch open te stellen voor andere geneeswijzen dan alleen de symptoombestrijdende allopathie. Zo kwam ik in het circuit van de alternatieve geneeskunst terecht. Met wisselend succes werd ik ooit door een iriscopist diep in de ogen geschouwd, legde een magnetiseur mij de handen  op, hielp een Reiki Master me van het roken en van een Pancreaskwaal af en werd er zo nogal wat aan mijn gezondheid gesleuteld. Ondanks mijn blijvend kritische instelling heb ik bij geen van allen een gevoel gehad dat ik belazerd werd, want telkens verbeterde er wel iets. Maar de verbetering was soms van tijdelijk aard, behalve ingeval van het roken en de Pancreas. Dat was in beide gevallen een heftige en ingrijpende gebeurtenis, die ook na jaren nog steeds definitief lijkt te zijn.
Al geruime tijd was ik door langdurige zakelijke beslommeringen verre van fit. Overspannenheid verschijnselen en Burn-Out vochten beide om voorrang. De huisarts achtte een bezoek aan een psycholoog niet zinvol en meende dat het wel zou overgaan. Maar dat gevoel had ik zelf niet.
Daarvoor had ik té lang onder spanning geleefd en in de vaart der volkeren roofbouw op lichaam en geest gepleegd.
We vernamen onlangs van Roel Nuijt uit Wageningen, belden hem op en maakten een afspraak.
Royaal op tijd meldden we ons aan zijn voordeur omdat de reistijd korter bleek dan we hadden verwacht. Roel nam ruim de tijd voor ons. Eerst werd mijn vrouw ondervraagd. Niks bijzonders of griezeligs. Met een pendeltje kreeg hij tot onze verbazing precies de juiste antwoorden middels ingevingen door. Daar hoef je zelf geen woord aan toe te voegen. Ikzelf kreeg wat lectuur aangereikt, maar kon er gewoon bij blijven. Enigszins overdonderd door de stroom van informatie die de van oorsprong Amsterdamse therapeut over haar uitstrooide, onderging mijn eega de speciale Nuijt behandeling ( dat doet iedere alternatieve therapeut op zijn eigen wijze) en voelde letterlijk iets uit haar lichaam weggetrokken worden, hetgeen haar direct verlichting gaf. Van de behandeling, die ik daarna onderging, kan ik me weinig meer herinneren.
Het was lang en intensief, ook voor de therapeut.
We maakten met Roel de afspraak, dat hij bij ons langs zou komen om de straling van huishoudelijke apparatuur en van een in onze buurt staande zendmast te meten. Na een uitgebreide meting met diverse apparaten maakte hij een rapport en gaf ons een advies, dat wij binnen de  mogelijkheden hebben opgevolgd. Nu 8 weken later zijn zowel de huiselijke straling als onze slaapproblemen tot vrijwel nul gereduceerd. Ongelooflijk!!!
Na het advies besloot Roel mij nog ter plekke te  behandelen, alhoewel hij dat gewoonlijk alleen thuis doet, omdat hij er zelf heel erg moe van wordt en graag weer veilig thuis komt. Daar hadden we alle begrip voor en de volgende keer reden we weer gewoon naar Wageningen. Bij de eerste behandeling voelde ik diep in mijn lijf iets vibreren en vertelde hem dat ook. De daarop volgende behandelingen voelde ik echter niets en ik begon te twijfelen of het wel ergens goed voor was tot ik me er opeens van bewust werd, dat ik zat te klappertanden van de kou in een woonkamer van bijna 25 C vanwege de zon inval door de ramen. Mensen, ik heb geen aandelen in NUIJT, maar ik kan hem van harte aanbevelen. Ik heb me al jaren niet zo goed gevoeld als nu. Mijn hoofd is weer vrij van ‘spinnenwebben’ , mijn lichamelijke conditie neemt toe omdat ik ook geestelijk beter in mijn vel zit (woordgrapje!)en ik heb weer zin om dingen te doen. Daarom luidt ook mijn advies: Komt u er niet meer uit, bel dan Nuijt! En het belangrijkste als laatste: Hij is eerlijk. Geen eeuwigdurende behandelingen, maar klaar is klaar. En zo hoort dat!!
Met vriendelijke groet,
GN te E. (naam en adres bekend) 03-06