Roel Nuijt 13092019  foto 13 september 2019

Je kunt het werk van Roel Vdf N omschrijven als bewustzijnsverruimend, vernieuwend en to the point! Roel is voorlopig gestopt.
Door de jaren heen werd duidelijk, dat. Roel een specifieke missie heeft t.a.v. gezondheid en zijn van uit essentie. (In non-dualiteit)
Een van zijn doelstellingen is het brengen van bewustwording. Mede door het verspreiden van de trilling van liefde door het aanreiken, het uitdragen en delen van opgedane kennis vanuit zelfontwikkeling, lange praktijkervaring in energetische en holistische gezondheid. Intuïtief de oorzaak van een klacht van iemand bekijken op bijvoorbeeld fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je komt zo snel tot een conclusie welk specifiek gebied of lichaamsveld uit balans is en waar heling kan worden gegeven op diverse wijze. Bij fysiek gerelateerde klachten worden de belastingen en soms in de eerste fase van behandeling een volledige ontgiftingskuur aangeraden door middel van iso-therapie. Als het lichaam ‘schoon’ is werkt dit door op andere lagen, waardoor het eigen zelf genezend systeem meer ruimte krijgt om balans te brengen.

Roel wordt gemotiveerd door het vinden van oplossingen en mogelijkheden i.p.v. wat anderen bestempelen als ‘problemen’.

Zijn wijze van aanpak heeft tot doel om eenieder bewustzijn aan te reiken anders naar zijn/haar ongemakken (disease- in het Engels) te kijken.
Roel werkt als bewustzijnswerker vanuit een missie van kosmische liefde. Alles staat in dienst van het groter geheel om mensen te begeleiden in persoonlijke groei en het brengen van bewustzijn, met name op gezondheid.

Sinds 1994 praktijk, richt mij daarnaast op het geven van scholing en supervisie aan therapeuten. Het doel is mijn kennis over te dragen en anderen te inspireren. Hen te leren om gezondheid en klachten holistisch te benaderen. Zo min mogelijk symptoombestrijding maar teruggaan naar de kern, de oorzaak.

Ervaringsdeskundig op het gebied van woonbiologie/biosanering d.m.v. het meten van woonhuizen en bedrijven op straling belasting, het neutraliseren van verstoringen -en belasting. Meerdere jaren, heb 16 jaar met veel plezier de succesvolle cursus leren testen met een bio-tensor, 12 jaar geopathie, straling en huisverstoring gegeven en geef 8 jaar de module dr Hamer.

Momenteel  alleen levering middelen zo lang de voorraad strekt,  stuur mail.

 

Namasté
Roel Vdf N

lid: https://mycells.net/
lid: www.kDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik woon in Rhenen nabij natuur en water en eet graag uit de moestuin."
DSC 0031a