Door het samenvoegen van diverse behandelmethoden, voor onze clienten, voor therapeuten en hun client√®le bieden wij een breed scala aan mogelijkheden op weg naar heelwording, welbevinden en zelfrealisatie. Het doel hiervan is de verbinding, het contact met jezelf te herstellen en in balans te brengen opdat een evenwicht en samenwerking kan ontstaan. 

IK werk vanuit een holistische visie, geven begeleiding, ondersteuning en advies op het gebied van gezondheid en kijken naar de dieper liggende oorzaak van een klacht.  
Sinds 1994 houd ik praktijk en heb ervaring opgebouwd in het holistisch behandelen van klachten en (onbekende) aandoeningen. 

U kunt een preventief onderzoek laten doen naar belastingen in uw lichaam. Soms worden andere modules ingezet om een goed beeld te krijgen. In de eerste plaats wordt dit medisch fysiek bekeken, vitaliteit van uw organen, mogelijke belastingen worden in kaart gebracht. Aan de hand van de bevindingen worden, indien nodig, onderliggende emoties en conflicten, overtuigingen die u belemmeren, opgespoord. Deze kunnen mogelijk ten grondslag liggen aan uw klacht. Het kan zijn dat u doorverwezen wordt naar onze opgeleide therapeuten/collega's.

Roel geeft geen consulten meer.
Afhankelijk van mijn kennis m.b.t. jouw symptoom, wordt er bekeken van de oorzaak van de klacht is of dit  fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch aangevuld met totaal 33 mogelijke oorzaken, het totaal dient 100% te zijn. Tegenwoordig kunt u door mij opgeleide therapeut uit te kiezen van de bestel lijst op pag 12 t/m 15
De therapeut staat onder supervisie van mij.