Door het samenvoegen van diverse behandelmethoden, voor onze clienten, voor therapeuten en hun client√®le bieden wij een breed scala aan mogelijkheden op weg naar heelwording, welbevinden en zelfrealisatie. Het doel hiervan is de verbinding, het contact met jezelf te herstellen en in balans te brengen opdat een evenwicht en samenwerking kan ontstaan. 

IK werk vanuit een holistische visie, geven begeleiding, ondersteuning en advies op het gebied van gezondheid en kijken naar de dieper liggende oorzaak van een klacht.  
Sinds 1994 houd ik praktijk en heb ervaring opgebouwd in het holistisch behandelen van klachten en (onbekende) aandoeningen. 

U kunt een preventief onderzoek laten doen naar belastingen in uw lichaam. Soms worden andere modules ingezet om een goed beeld te krijgen. In de eerste plaats wordt dit medisch fysiek bekeken, vitaliteit van uw organen, mogelijke belastingen worden in kaart gebracht. Aan de hand van de bevindingen worden, indien nodig, onderliggende emoties en conflicten, overtuigingen die u belemmeren, opgespoord. Deze kunnen mogelijk ten grondslag liggen aan uw klacht. Het kan zijn dat u doorverwezen wordt naar onze opgeleide therapeuten/collega's.

Roel geeft consulten aan huis en via skype roel.nuijt, u kunt vooraf mailen of kort bellen met 06-25216825, voor vragen en of  therapeuten begeleiding.

m.b.t. geopatische verstoringen kunt u een tekeningmaken met de hand van de begane grond en uw slaapvertrek. geef aan waar de meterkast, keuken, tv en bank staat. Noord, zuid, oost en west. Uw adres erop schrijven en mailen naar Roel. Investering 40,-