"Eerst ontgiften, dan genezen"

Waarom is ontgifting noodzaak om het lichaam optimaal te laten functioneren?
U kunt gezond en bewust leven misschien zelfs biologische voeding eten, dan bent u al een eind op weg. Bent u echt schoon?

Gifvrij, vrij van allerlei belastingen. Zijn uw organen: hart, zenuwstelsel, darmen, endocriene stelsel, lymfe, weefsels werkelijk ontgift?                   

                                                  

Uit gezondheidstesten blijkt dat de meeste mensen zeer vervuild zijn ook al eten ze gezond. Vervuild met bijv. toxinen o.a. zware metalen, siliconen, medicijngebruik en miasma’s. Ook zij die bewust en biologisch eten! En dat is niet zo verwonderlijk.
Vroeger was weinig bekend over de effecten van producten en vervuilingen. Bovendien is de regering erg terughoudend en geeft onvolledig inzicht in de gevaren op langere termijn over producten en medicijnen. Tegenwoordig zijn er zoveel vervuilingen, dat het vrijwel onmogelijk is niet vervuild te raken. Denk eens aan de vervuilingen van ons water, de lucht, oplossen schoonmaakmiddelen, amalgaam, pilgebruik, siliconen in oordoppen, haarmiddelen, inentingen, medicijngebruik etc.

Denk nou niet o, dat gebruik ik niet meer, dat is niet meer in mijn lichaam aanwezig. Door ontgiften is het mogelijk in relatief korte tijd het (auto)immuunsysteem sterk te verbeteren en weer lekker in het vel te zitten, om zo de mogelijkheid om ziek te worden te verkleinen, mede ook door het verwijderen van overgeërfde blauwdrukken (miasma) en de blokkades op te heffen. Ontgiften op stoffen als zware metalen: lood, kwik, zilver, goud, aluminium, zink, koper, tin cadmium, amalgaam, pesticiden, siliconen, oplosmiddelen en bijwerkingen van medicijnen.

De ontgiftingskuur die wij adviseren wordt veel ingezet bij mensen die ziek zijn, maar werkt ook prima preventief. Maak gebruik van de mega ontgiftingskuur; dit is op basis van isopathie nosoden gemaakt van uw eigen bloed, slijm of urine (hierin zitten uw eigen afvalstoffen hoe klein ook) dat in diverse potentie korrels wordt omgezet. Zo ontgift u uw eigen afvalstoffen m.b.v. drainage middelen voor alle organen. Het is een zeer efficiënte en doelmatige kuur die naast vervuilingen ook vaccinaties, medicijnbelastingen en miasma's verwijdert. Het voordeel is dat het een persoonlijke kuur is, welke ook belastingen verwijderd uit hart -en zenuwweefsel, dat bijna andere detox kuren niet mogelij is. denk bijv aan zware metalen e.d.
Tijdens deze kuur hoeft u niets aan uw normale leefpatroon te veranderen.
Er worden door het volgen van een ontgiftingskuur zeer goede resultaten waargenomen.   

U veronderstelt dat u voeding veilig en schoon van vervuiling is. Wetenschappelijk is de norm zo dat het niet schadelijk is voor uw gezondheid. Zo zullen officiële instanties niet de schadelijkheid van voedsel ter discussie stellen. De schadelijke norm wordt niet verteld.

Terwijl de stof schadelijk is echter niet direct merkbare gevolgen geeft. Zo is het ook voorheen gegaan met tabak, formaldehyde, asbest, etc.: Het gevaar hiervan werd ook pas na 20 jaar en vele slachtoffers later juist ingeschat.
Een beetje voorzorg nemen is logisch en makkelijk.