Elektrosmog 
Belangrijk is om de elektrosmog belastingen uit uw lichaam te halen, zodat u minder last  heeft van symptomen, leert straling te neutraliseren
En voorzorgsmaatregelingen heeft getroffen om de belasting qua apparatuur binnenhuis minimaal te laten zijn. Denk daarbij vooral aan DECT telefoon, Wifi, 3G t/m 5G, slimme energiemeters, verstelbare elektrische bedden, magnetron, plasma tv etc. Neem gerust contact op als u hier vragen over heeft.

Wij bieden u een eenvoudige oplossing om zelf straling te leren meten/neutraliseren.   'Meten is Weten'
Klik voor extra informatie over straling neutraliseren.  
Leer straling neutraliseren in een kort consult of via de cursus module SVB. Neem hiervoor telefonisch contact op. 

workshop module SVB zie agenda
nieuwsbrief oktober 2019 htm        nieuwsbrief  pdf oktober 2019

straling symptomen            

De combinatie van geopathische- en elektrosmog belasting veroorzaakt op den duur in het lichaam allerlei ziekmakende veranderingen. Deze veranderingen kunnen zijn: een verhoogde huidweerstand, samenklonteren van de rode bloedcellen, veranderingen in het ECG, verhoogde hartslag, verlies van de magnetische eigenschappen van het bloed, verandering van de bloeddruk, verandering van de pH waarde in het bloed, de witte bloedcellen nemen een bolvorm aan, verstoorde voedselopname in de cellen, toename vrije radicalen in het lichaam, verzwakking van het (auto) immuunsysteem, verstoring van het centraal zenuwstelsel, verslechtering van de mineraalopname uit de voeding.

Als gevolg van deze veranderingen kan een mens last krijgen van de volgende klachten/aandoeningen: slapeloosheid, rusteloze slaap, nachtmerries, ochtendvermoeidheid, chronische vermoeidheid(M.E.), MS., reuma, hart- en vaatstoornissen, depressies, COPD, hyperactiviteit(ADHD), agressie, chronische hoofdpijn, eczeem, allergie, hoge bloeddruk, wiegendood, kanker, geheugen -en concentratieproblemen, chronische diarree t.g.v. een verslechterde darmwerking, ongecontroleerde spierreflexen, burnout, epilepsie.

Maar gelukkig kan deze ziekmakende straling geneutraliseerd worden, waardoor de klachten/aandoeningen verbeteren en men weer op een natuurlijke manier aan de eigen gezondheid kan gaan werken.

Raadpleeg bij (ernstige) aanhoudende klachten altijd een gezondheidsdeskundige!

Tips voor mobiel bellen download de folder veilig bellen mobiel bellen voorkom gezondheidsklachten

 

 mobiel veilig bellen

 

Als u na het lezen besluit om op een positieve manier aan uw gezondheid te gaan werken en u wilt daarbij weten of uw klachten/aandoeningen mogelijk ook kunnen samenhangen met een geopathische en/of electrosmog belasting, dan kunt u ons uitnodigen om uw woon- en of werkomgeving te onderzoeken op belastingen.

Nadat wij uw woon/werkomgeving onderzocht hebben op belastingen, krijgt u ter plekke, overigens geheel vrijblijvend advies. In sommige casus is het mogelijk ter ondersteuning straling energetisch te neutraliseren, neem hiervoor telefonisch contact op.

Informeer naar de totale kosten (tarief particulieren / tarieven voor ondernemers) van ons bezoek aan u op locatie, deze zijn mede afhankelijk van de reistijd en afstand.

U kunt dhr. R. Nuijt mailen of bellen met uw vraag tel.: 06-25216825