Elektrosmog 
Belangrijk is om de elektrosmog belastingen uit uw lichaam te halen en huis, zodat u minder last  heeft van symptomen, leert straling te neutraliseren
En voorzorgsmaatregelingen heeft getroffen om de belasting qua apparatuur, materialen binnenhuis minimaal te laten zijn. Denk daarbij vooral aan DECT telefoon, Wifi, 3G t/m 5G, slimme energiemeters, verstelbare elektrische bedden, magnetron, plasma tv etc. Neem gerust contact op als u hier vragen over heeft.

Wij bieden u een eenvoudige oplossing om zelf straling te leren meten/neutraliseren.   'Meten is Weten'
Klik voor extra informatie over straling neutraliseren.  
Leer straling neutraliseren in een kort consult of via de cursus module SVB. Neem hiervoor telefonisch contact op. 

workshop module SVB zie agenda 2021   

Straling, geopathie, aarde verstoring, be simple be clear: 

U leert zelf neutraliseren van straling. info aardstraling, geopathie en bijzondere verstoringen opsporen met de biotensor,
- het uittesten van geopahtische -en kosmische verstoringen
   belastingen, gevaarlijke straling en pathogene verstoring. Neutraliseren 5G
je rugzakje leegmaken, gevoelens, gedachten loslaten met be simple, be clear. Hele interessante dag, waarna jezelf aan de slag kunt gaan.

Ik geef deze cursus al 11 jaar, later meer info over de cursus module SVB 1 dag

Stralingstips:
Als je een slimme of smart energie meter hebt, neem contact op met je netwerkbeheerder van de energie en laat deze uitzetten, pak voor de zekerheid de meter in met aluminiumfolie.
Schakel snachts je wifi modem uit
Als je nog een vaste aanluiting hebt, vervang de dect telefoon door een eco-dect

Doe elke ochtend een aardings oefening, aangevuld door een chakra -en aura

Leer be simple, be clear om je velden schoon te maken van  gedachten, gevoelen, je bagage en opgeslagen elektromagnetische straling

Koop een stuk ruwe shungite (zie ook verkoop) van ca 800 gram en leg dat onder bed, de meeste clienten slapen een stuk dieper.
Test uit waar de straling of 5G straling, sateliet straling vandaan komt, leg in die hoek een groot stuk shungite (zie verkoop), bescherm andere ruimtes met organite.

Er is van alles te koop om je te beschermen tegen straling, echter zijn er maar weinig produkten effectief, wees voorzichtig met de aanschaf van dure en slechtwerkende produkten.


nieuwsbrief juni 2021        nieuwsbrief  pdf maart 2021

elektrosmog straling

straling symptomen            

De combinatie van geopathische- en elektrosmog belasting veroorzaakt op den duur in het lichaam allerlei ziekmakende veranderingen. Deze veranderingen kunnen zijn: een verhoogde huidweerstand, samenklonteren van de rode bloedcellen, veranderingen in het ECG, verhoogde hartslag, verlies van de magnetische eigenschappen van het bloed, verandering van de bloeddruk, verandering van de pH waarde in het bloed, de witte bloedcellen nemen een bolvorm aan, verstoorde voedselopname in de cellen, toename vrije radicalen in het lichaam, verzwakking van het (auto) immuunsysteem, verstoring van het centraal zenuwstelsel, verslechtering van de mineraalopname uit de voeding.

Als gevolg van deze veranderingen kan een mens last krijgen van de volgende klachten/aandoeningen: slapeloosheid, rusteloze slaap, nachtmerries, ochtendvermoeidheid, chronische vermoeidheid(M.E.), MS., reuma, hart- en vaatstoornissen, depressies, COPD, hyperactiviteit(ADHD), agressie, chronische hoofdpijn, eczeem, allergie, hoge bloeddruk, wiegendood, kanker, geheugen -en concentratieproblemen, chronische diarree t.g.v. een verslechterde darmwerking, ongecontroleerde spierreflexen, burnout, epilepsie.

Maar gelukkig kan deze ziekmakende straling geneutraliseerd worden, waardoor de klachten/aandoeningen verbeteren en men weer op een natuurlijke manier aan de eigen gezondheid kan gaan werken.

Raadpleeg bij (ernstige) aanhoudende klachten altijd een gezondheidsdeskundige!

Tips voor mobiel bellen download de folder veilig bellen mobiel bellen voorkom gezondheidsklachten

 mobiel veilig bellen

Als u na het lezen besluit om op een positieve manier aan uw gezondheid te gaan werken en u wilt daarbij weten of uw klachten/aandoeningen mogelijk ook kunnen samenhangen met een geopathische en/of electrosmog belasting, dan kunt u ons uitnodigen om uw woon- en of werkomgeving te onderzoeken op belastingen.

Nadat wij uw woon/werkomgeving onderzocht hebben op belastingen, krijgt u ter plekke, overigens geheel vrijblijvend advies. In sommige casus is het mogelijk ter ondersteuning straling energetisch te neutraliseren, neem hiervoor telefonisch contact op.

Informeer naar de totale kosten (tarief particulieren / tarieven voor ondernemers) van ons bezoek aan u op locatie, deze zijn mede afhankelijk van de reistijd en afstand.

U kunt dhr. R. Nuijt mailen of bellen met uw vraag tel.: 06-25216825