m.b.t. geopatische verstoringen en andere huisverstoringen kunt u een tekeningmaken met de hand van de begane grond en uw slaapvertrek. geef aan waar de meterkast, keuken, tv en bank staat. Noord, zuid, oost en west. uw adres erop schrijven en mailen naar Roel Nuijt. Op afstand kunnen de verstoren in uw huis worden vastgesteld. investering 35 euro

 Ik ben gestopt met cursus over aardstraling, straling etc, deze cursus heb ik met plezier 12 jaar gegeven.


wichelroede lopen
Een wichelroede is een simpel instrument op aardeverstoringen, gebeurtenissen in de aarde vast te stellen. Er is geen voorkennis of andere testmethodes zoals een pendel of botensor voor deze workshop nodig.
Je leert zelf het opsoren van aardverstoringen en gebeurtenissen op de aarde en/of in een huiselijke omgeving. Ook de inleiding tot huisverstoring en het reinigen van gedachten en emoties in huis en het legen van je eigenrug zakje met begage.
Er kan kort antwoord gegeven worden op stralingsvragen.

nieuwsbrief juni 2021 nieuwsbrief  maart 2021 pdf           'Meten is Weten'


Aardstraling of geopathische straling. Geopathie is de verzamelnaam voor ziekten die ontstaan als gevolg van diverse soorten aardstralen. Geopathische straling komt uit de aarde. Deze werkt (bijna) altijd negatief uit op het levend organisme en veroorzaakt vaak ziekmakende omstandigheden.

Geopathische straling kan bestaan uit: straling uit onderaardse wateraders, straling uit geologische breuklijnen, radioactieve straling, geomagnetische straling in de vorm van netwerken (bijvoorbeeld Hartmann-; benker, Curry-;  Wittman en Romani netwerken) en straling uit radioactieve (Radon)gassen en nog andere.

Ook aan het gedrag van dieren kan men zien of er straling aanwezig is, want dieren kennen geen placebo effect. Zo zijn er onder de dieren zogenaamde stralingzoekers en stralingmijders.

Stralingzoekers

  * katten       * wespen      * mieren      * muggen     * bijen

  * hommels   * vliegen      * muizen      * slangen     * konijnen    * kraaien   

Stralingmijders

  * honden      * geiten        * paarden     * koeien       * schapen

  * varkens     * ooievaars    * duiven       * alle andere zoogdieren

Een geopathische belasting bij kippen kan problemen geven met het leggen van eieren, koeien kunnen problemen krijgen met het geven van melk, varkens reageren stressachtig, bijten in hun eigen staart en krijgen remmingen in de groei, maar ook belroos (wondroos), vooral paarden zijn zeer gevoelig voor straling en kunnen daardoor kreupel worden, onrustig worden, darmkoliek en en/of spierreuma en/of huiduitslag krijgen ook kan er bloedafbraak en hoesten optreden, honden kunnen huidproblemen krijgen, kaal worden, en extreem veel blaffen.

Let dus eens op uw huisdier, wil het dier op een bepaalde plek in huis niet in de mand liggen, dwing het dier dan niet, maar leg de mand elders neer. Grote kans dat het dier er dan wel in gaat liggen.
Zo vinden katten het heerlijk als u een hele dag gewerkt heeft om zich 's avonds op uw schoot te nestelen, katten werken sterk ontladend. Na een tijdje heeft u het gevoel alles weer aan te kunnen. Maar ook bij planten, bomen en struiken bestaat er onderscheid tussen stralingzoekers en stralingmijders. Deze stralingzoekers kunnen zijn: eik, kastanje, maretak, wilg, brandnetel, spar, kersenboom, arnica(valkruid) en varens.

Bij deze stralingmijders is goed te zien of ze op een plaats staan met straling. Deze bomen, planten en struiken vertonen dan scheefgroei, knobbels op de stam(tumoren) of een dubbele stam.
  

Elektrosmog 
Op dit moment is er een verschuiving m.b.t. elektrosmog dit betekend dat u minder last kunt hebben van elekrosmog mits u de belastingen uit uw lichaam heeft gehaald. En voorzorgsmaatregelingen heeft getroffen om de belasting qua apparatuur binnenhuis minimaal te laten zijn. Denk daarbij vooral aan DECT telefoon, Wifi, 3G t/m 5G, slimme energiemeters, verstelbare elektrische bedden, magnetron, plasma tv etc. Neem gerust contact op als u hier vragen over heeft.

Wij bieden u een eenvoudige oplossing om zelf straling te leren meten/neutraliseren.
Klik voor extra informatie over straling neutraliseren.  
Leer straling neutraliseren in ca. 1 uur en 15 min.

straling symptomen            

De combinatie van geopathische- en elektrosmog belasting veroorzaakt op den duur in het lichaam allerlei ziekmakende veranderingen. Deze veranderingen kunnen zijn: een verhoogde huidweerstand, samenklonteren van de rode bloedcellen, veranderingen in het ECG, verhoogde hartslag, verlies van de magnetische eigenschappen van het bloed, verandering van de bloeddruk, verandering van de pH waarde in het bloed, de witte bloedcellen nemen een bolvorm aan, verstoorde voedselopname in de cellen, toename vrije radicalen in het lichaam, verzwakking van het (auto) immuunsysteem, verstoring van het centraal zenuwstelsel, verslechtering van de mineraalopname uit de voeding.

Als gevolg van deze veranderingen kan een mens last krijgen van de volgende klachten/aandoeningen: slapeloosheid, rusteloze slaap, nachtmerries, ochtendvermoeidheid, chronische vermoeidheid(M.E.), MS., reuma, hart- en vaatstoornissen, depressies, COPD, hyperactiviteit(ADHD), agressie, chronische hoofdpijn, eczeem, allergie, hoge bloeddruk, wiegendood, kanker, geheugen -en concentratieproblemen, chronische diarree t.g.v. een verslechterde darmwerking, ongecontroleerde spierreflexen, burnout, epilepsie.

Maar gelukkig kan deze ziekmakende straling geneutraliseerd worden, waardoor de klachten/aandoeningen verbeteren en men weer op een natuurlijke manier aan de eigen gezondheid kan gaan werken.

Raadpleeg bij (ernstige) aanhoudende klachten altijd een gezondheidsdeskundige!

 Als u na het lezen besluit om op een positieve manier aan uw gezondheid te gaan werken en u wilt daarbij weten of uw klachten/aandoeningen mogelijk ook kunnen samenhangen met een geopathische en/of electrosmog belasting, dan kunt u ons uitnodigen om uw woon- en of werkomgeving te onderzoeken op belastingen.

Nadat wij uw woon/werkomgeving onderzocht hebben via een tekening op belastingen, krijgt u advies. In sommige casus is het mogelijk ter ondersteuning straling energetisch te neutraliseren, neem hiervoor telefonisch contact op.