roel nuijtJe kunt het werk van Roel Nuijt omschrijven als bewustzijnsverruimend, vernieuwend en to the point!
Een van zijn doelstellingen is het brengen van bewustwording. Mede door het verspreiden en delen van opgedane kennis en lange praktijkervaring en het aanreiken van diverse disciplines vanuit energetische en holistische gezondheid. Dit bevat o.a. (gezondheid) testen die gebaseerd zijn op het uittesten middels een in de natuurgeneeswijze erkend meetinstrument, biotensor. Hiermee probeert hij de oorzaak van de klacht te achterhalen waarmee een cliënt komt. Dit wordt doorgemeten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (energetische) niveau, kortom F.E.M.S.+ Je komt zo snel tot een conclusie welk specifiek gebied of lichaamsveld uit balans is en waar je effectief kunt behandelen. Bij fysiek gerelateerde klachten worden de belastingen en soms in de eerste fase van behandeling een volledige ontgiftingskuur aangeraden door middel van iso-therapie. Als het lichaam ‘schoon’ is werkt dit door op andere lagen, waardoor het eigen zelfgenezend systeem meer ruimte krijgt om balans te brengen.

Roel wordt gemotiveerd door het vinden van oplossingen en mogelijkheden i.p.v. wat anderen bestempelen als ‘problemen’.
Zijn wijze van aanpak heeft tot doel om een ieder bewustzijn aan te reiken anders naar zijn/haar ongemakken (disease- in het engels) te kijken.

Roel werkt vanuit een missie van activeringsenergie van kosmische liefde. En voelt zich geroepen vanuit liefde en licht te werken. Alles staat in dienst van het groter geheel om mensen te begeleiden in persoonlijke groei en het brengen van bewustzijn, met name op gezondheid.

"Ik heb jarenlang samengewerkt in atelier praktijk Kunst & Nuijt, met voormalig partner Françoise Kunst. Eind 2016 zijn wij ieder ons eigen weg gegaan. Ik ben mijn praktijk qua consulten aan het afbouwen, nieuwe vorm vinden.
Ik richt mij meer op het geven van scholing en supervisie aan therapeuten. Het doel is mijn kennis over te dragen en anderen te inspireren. Hen te leren om gezondheid en klachten holistisch te benaderen. Zo min mogelijk symptoombestrijding maar teruggaan naar de kern, de oorzaak.

Ervaringsdeskundig op het gebied van woonbiologie/biosanering d.m.v. het meten van woonhuizen en bedrijven op stralingbelasting, het neutraliseren van belasting. Meerdere jaren, inmiddels al 12 jaar geef ik met veel plezier de succesvolle cursus leren testen met een bio-tensor

Ik woon in Rhenen nabij natuur en water en eet graag uit mijn  BD-moestuin."

Namasté
Roel Nuijt