roel nuijt

Je kunt het werk van Roel Nuijt omschrijven als bewustzijnsverruimend, vernieuwend en to the point!
Roel werd geboren 13 -9-1958 = 99 opgeteld. Door de jaren heen werd duidelijk dat Roel een specifieke missie heeft t.a.v. heling en Zijn.

Een van zijn doelstellingen is het brengen van bewustwording. Mede door het verspreiden en delen van opgedane kennis en lange praktijkervaring en het aanreiken van diverse disciplines vanuit zelfrealisatie, energetische en holistische gezondheid. Intunen op de oorzaak van een klacht van iemand. Bijvoorbeeld op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (energetische) niveau. Je komt zo snel tot een conclusie welk specifiek gebied of lichaamsveld uit balans is en waar heling kan worden gegeven op diverse wijze. Bij fysiek gerelateerde klachten worden de belastingen en soms in de eerste fase van behandeling een volledige ontgiftingskuur aangeraden door middel van iso-therapie. Als het lichaam ‘schoon’ is werkt dit door op andere lagen, waardoor het eigen zelfgenezend systeem meer ruimte krijgt om balans te brengen.
Roel wordt gemotiveerd door het vinden van oplossingen en mogelijkheden i.p.v. wat anderen bestempelen als ‘problemen’.

Zijn wijze van aanpak heeft tot doel om eenieder bewustzijn aan te reiken anders naar zijn/haar ongemakken (disease- in het engels) te kijken.
Roel werkt vanuit een missie van kosmische liefde. Alles staat in dienst van het groter geheel om mensen te begeleiden in persoonlijke groei en het brengen van bewustzijn, met name op gezondheid.
Ik ben mijn praktijk qua consulten aan het afbouwen en een nieuwe vorm aan het vinden om bewustwording uit te dragen.
Ik richt mij meer op het geven van scholing en supervisie aan therapeuten. Het doel is mijn kennis over te dragen en anderen te inspireren. Hen te leren om gezondheid en klachten holistisch te benaderen. Zo min mogelijk symptoombestrijding maar teruggaan naar de kern, de oorzaak.

Ervaringsdeskundig op het gebied van woonbiologie/biosanering d.m.v. het meten van woonhuizen en bedrijven op stralingbelasting, het neutraliseren van belasting. Meerdere jaren, inmiddels al 12 jaar geef ik met veel plezier de succesvolle cursus leren testen met een bio-tensor.

U kunt met mij skypen roel.nuijt, 1 week beschikbaar voor het houden van consulten; informeer.

Namasté
Roel Nuijt

Ik woon in Rhenen nabij natuur en water en eet graag uit mijn  BD-moestuin."
DSC 0031a