Ziel-sessies, 

heling door frequenties:

Tegenwoordig kun je op mijn adres in Rhenen ziel-sessies ontvangen door mijn maatje Marjolijn,

Alles is en bestaat uit energie; dus ook ons lichaam, onze organen, gedachten en emoties.

Alles heeft een frequentie, die op een bepaalde trilling beweegt, wat we aan kunnen duiden als Hertz. 

We hebben allemaal een eigen oorspronkelijke frequentie.

 

Door alles wat niet als liefde is,  ( angst/stress/gifstoffen/straling etc...), zakt onze frequentie, 

Wanneer wij een lage trilling ( = lage energie ) hebben, voelen we ons zwak en/ of zelfs ziek.

Wanneer onze trilling stijgt gaan we ons beter voelen, gezonder en meer in ons lichaam.

We kunnen ons lichaam helpen om meer in balans te komen, in onze oorspronkelijke harmonie, door hogere trillingen toe te voegen in ons auraveld en in ons lichaam.

Met 4 afgestemde 'gewogen' stemvorken, speciaal om onze ziel beter in ons lichaam te laten dalen, kun je weer in jouw oorspronkelijke trilling terugkomen, 

wat je heling en innerlijke rust gaat brengen. Deze volgorde in de stemvorken-sessie is door Rudolf Steiner aan ons, mensen, gegeven.

Het is ook een mooie manier om ons te helpen balanceren in deze onrustige overgangstijd naar een meer natuurlijker samenleving.

Stemvorken helpen ons met balanceren, waarbij onze ziel meer in ons lichaam komt.
stemvork

 

De meest belangrijke stemvorken (volgens Rudolf Steiner), zijn de 128 Hz; 136,1 Hz; 256 Hz en de zielenvork 272,20 Hz. 

De 128 Hz harmoniseert, en brengt ons fysiek en organisch in balans. Hij stabiliseert de aura en dicht energiegaten.  

Deze trilling verzorgt ons algehele welbevinden en brengt spanningen tot rust en schenkt innerlijke bevrijding, hij voert ons weg uit de angsten naar het vertrouwen. 

Angst en liefde ( en vertrouwen)  zijn twee zijden van dezelfde medaille. Waar liefde ( vertrouwen ) zegeviert, kan de angst niet heersen. 

De trilling van deze stemvork komt overeen met de energie van Moeder Aarde, de zuivere Schumann resonantie. 

De 256 Hz is de optimale Schumannresonantie, waarbij onze hersenhelften worden gesynchroniseerd. De eerste twee frequenties stammen direct af van de oer-toon van het universum, en helpen ons terug naar oer-vertrouwen. Het helpt ons ons veilig, beschermt, gekoesterd en gedragen te voelen door moeder Aarde.

De 136 Hz stemvork is de hartopener, hij helpt bij het openen van het hart, waardoor er ruimte in ons lichaam kan komen, zodat er heling plaats kan vinden. Deze frequentie voedt de chi of prana energie ( onze levenskracht)  en verdrijft alle disharmonie en spanning uit het lichaam. Deze frequentie helpt ook bij pijnlijke plekken in het lichaam (gespannen spieren/ pijnlijke gewrichten, pezen, bot, weefsel en meridiaan lijnen/punten.. ) en kan rust in het hoofd brengen door de stemvork op de kruin of voorhoofd te plaatsen.

De zielen vork, de 272,20 Hz, reinigt de 8ste chakra en nodigt de ziel uit om meer in het lichaam te komen. 

Hierdoor worden de zielsopdrachten duidelijker en voelt men zich meer gegrond, steviger in zijn vel, stiller en krachtiger.

Te lage trillingen maken ons zwak, we trillen laag, door trauma's, stress en vervuiling, hoge trillingen zullen ons helpen en helen. 

Onze eigen harmonische trilling vinden we op deze manier weer terug. 

De stemvorken die voor deze sessie gebruikt worden, zijn gewogen stemvorken; door de gewichtjes blijven ze langer doorklinken en werken ze in op het fysieke lichaam. 

Na afspraak kun je langskomen voor een sessie. Met voor en nagesprek duurt het ongeveer een uur.  ( 33 euro per uur ),

voor minima reken ik 20 euro. Contact via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je kunt een tijdje bijvoorbeeld om de twee weken een ziel-sessie komen ontvangen. en zelf ervaren wat trillingen met jou kunnen doen.

De ervaringen van anderen zijn: ''weldadig, verstillend, meer verankert, krachtiger en meer innerlijke rust'' 

Ziel--sessies zorgen dus voor:

  • harmoniseren en balanceren van alle lichamelijke en organische lagen,
  • totale ontspanning in lichaam en mind, verzorgt ons algehele welbevinden
  • door de frequenties wordt alle aanwezige disharmonie en spanning uit het lichaam verdreven.
  • steeds meer innerlijke rust en bevrijding
  • steeds meer verbinding met de zelfhelende levenskracht ( ook wel Qi of prana genoemd) , waardoor de nawerking je helpt helen.
  • het gaan van angst naar vertrouwen en liefde. Vooral in deze tijd heel prettig om je daar gesteund in te weten.  Waar liefde en vertrouwen zijn, kan angstgeen vat meer op je hebben. Waardoor ons immuunsysteem sterkt verbeterd.
  • de geluidsfrequenties van de gewogen stemvorken zijn weldadig voor pijnlijke spieren/pezen, gewrichten, beenderen en weefsel en ook voor rust in het hoofd.

Tot ziens bij Marjolijn !